Onlinekurs – Trivsamma måltider och goda kostvanor i din familj

Trivsamma måltider och goda kostvanor i din familj

Vi går igenom vinsterna med att ha trivsamma måltider och hur vi kan skapa ett naturligt förhållningssätt till mat för vårt barn. 

Kursen vill fördjupa dina kunskaper i ditt ledarskap som förälder och det förhållningssätt som du vill ha till måltider och era kostvanor i din familj. 

Jag har mött tusentals föräldrar och många uttrycker "Nu vet jag mycket som jag inte visste att det var bra att veta".

Du kan känna dig trygg med kursen då Ömsesidig Respekt har utvärderats utifrån internationellt ställda krav och visar på evidens. 

Kursens mål är att du efter kursen ska ha fått mer kunskap om vikten av att lära ditt barn att bidra till trivsamma måltider och att hon eller han får goda kostvanor. 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
1080x566ätatillsammans

Onlinekurs – Trivsamma måltider och goda kostvanor i din familj

Vi äter flera gånger per dag vilket gör att det är viktigt att måltiderna fungerar bra och är trivsamma. Dessutom finns förväntningar på hur vi bör agera om vi går ut och äter på en restaurang eller går på ett fik. Förväntningar som gör att alla trivs. Vi som föräldrar förväntas lära vårt barn dessa färdigheter. Vi har även ansvar att ge vårt barn goda kostvanor. "Vi blir vad vi äter" är ett uttryck som vi inte kan bortse ifrån vilket gör att vi behöver reflektera över hur vårt barns matvanor ser ut. 

SEK 396
Total due SEK 396

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Du har också 14 dagars möjlighet att ångra ditt köp – oavsett anledning. Pröva kursen och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.